Cine suntem noi?

Vantage Balkans este noul partener autorizat al companiei americane Trimble, lider în soluții inovatoare cu sisteme GPS.

Fondată în anul 1978, compania Trimble îmbină cu succes experiența sa bogată din domeniul sistemelor GPS cu tehnologiile moderne. În zilele noastre Trimble este sinonim cu înaltă performanță și rentabilitate excelentă.

Datorită serviciilor pe care compania le oferă în domeniul agriculturii, astăzi fermierii pot gestiona fiecare aspect al lucrărilor agricole obținând productivitate și eficiență mărită la costuri mai mici – de la semănat până la recoltat.

Sistemele de ghidare prin GPS asigură precizia lucrărilor agricole, sistemele pentru controlul automat al utilajului economisesc timp și bani, iar programele informatice prelucrează și oferă informații valoroase despre cultură, teren și lucrările efectuate, toate acestea contribuind la creșterea productivității.

Noi credem că Trimble este partenerul tău de încredere, deoarece oferă soluții care își ating scopul, și anume îmbunătățirea eficienței activității tale.

Ce facem?

Lumea în care trăim se schimbă rapid și oferă din ce în ce mai multe modalități noi și eficiente pentru efectuarea lucrărilor agricole. Scopul nostru este de a veni în ajutorul agricultorilor, oferindu-le produse și servicii inovatoare, ușor de utilizat și care corespund nevoilor lor specifice.

Soluțiile oferite de noi ușurează și sporesc eficiența activității agricultorilor.

Reușitele noastre

De cinci ani la rând suntem mândri și onorați să primim premiul Trimble Award pentru dezvoltarea și promovarea agriculturii de precizie.

prize won

1 premiu

GOLD

prize won

2 premii

PLATINUM

prize won

2 premii

DIAMOND

Parteneri