Echipa tehnică Vantage s-a conectat la ultimele inovații tehnice alături de Trimble

Author: 03.08.2017

Zilele acestea, echipa tehnică Vantage a participat la un training organizat de liderul în soluții inovatoare cu sisteme GPS – Trimble. Pentru a fi la curent cu ultimele inovații tehnice în domeniul agriculturii, specialiștii Vantage au participat la o instruire organizată și bine structurată atât teoretic, cât și practice.

Astfel, echipa tehnică a avut acces la numeroase sesiuni teoretice și practice, utile pentru dezvoltarea profesională a acestora, dar și pentru a afla soluțiile pe care le putem oferi fermierilor ca să obțină eficiență mărită de la recoltat până la semănat.

Sesiunile teoretice au avut ca scop inițierea tehnicienilor cu privire la noile trenduri de ordin tehnic și modul de abordare a diferitelor probleme tehnice cu care s-ar putea confrunta orice fermier român care alege să practice agricultura de precizie.

Pe de altă parte, sesiunile practice au contribuit la dezvoltarea competențelor tehnicienilor Vantage. Pentru a asigura precizia lucrărilor agricole, aceștia au aflat cele mai performante metode pentru a se perfecționa în instalări și au învățat cum pot regla fin anumite setări la care au acces doar tehnicienii autorizați.

IMG-20170801-WA0001

Totodată, specialiștii Vantage au avut ocazia și de a testa diverse echipamente Trimble, acestea fiind instalate direct pe tractoare. S-au efectuat teste numeroase și cu simulatoarele GPS Trimble, cu scopul de a simula diferite situații de lucru. Astfel, datorită instruirii permanente echipa noastră tehnică oferă fermierilor un suport tehnic dedicat și solutii tehnice pentru orice situație.

Datorită faptului că la acest eveniment au participat peste 20 de specialiști din Europa, a fost un schimb de experiență favorabil echipei tehnice Vantage și de socializare într-un mod constructiv.

IMG-20170801-WA0000

Astfel, echipa tehnică Vantage a fost instruită conform ultimelor standarde de calitate în domeniul tehnic. De aceea, sistemele oferite de Vantage oferă în permanență un control automat al utilajului, astfel fermierii români pot fi siguri că Vantage este partenerul de încredere în practica agriculturii de precizie.