Echipa Vantage este mereu alături de tine

Author: 16.03.2020

Stimați clienți și parteneri,

Cu toate că situația în Romania și în Europa este dinamică, vă asigurăm că echipa Vantage este pregătită să rezolve orice caz apărut în timpul sezonului ce urmează, fiind alături de clienții noștri în campania care tocmai a început.

Datorită tehnologiilor și inovațiilor din domeniul agriculturii de precizie, clienții Vantage pot continua liniștiți să efectueze în mod eficient operațiile din câmp.
Punem întotdeauna pe primul loc siguranța angajaților și clienților noștri și de aceea în perioada următoare vom face tot posibilul să răspundem la toate nevoile clienților ținând cont și de toate reglementările legale.

Însă ca și până acum, dacă clienții consideră că este mai sigur și mai eficient pentru ei, sau dacă situația o va impune, întreaga echipă este disponibilă pentru consultanță la distanță și suport tehnic pe toate canalele inclusiv online, video și telefonic.

Pentru orice aveți nevoie, puteți contacta persoana responsabilă din regiunea dvs. sau ne puteți contacta și pe canalul nostru de Facebook.

Spor la treabă!
Echipa Vantage

 

Leave a Reply

*