În 2020 ai acces mai ușor la agricultura de precizie!

Author: 26.02.2020
“Ceea ce am conștientizat datorită celor 18 ani de experiență în domeniul agriculturii de precizie este că nu există nici o companie care să poată oferi toate elementele necesare pentru digitalizarea și automatizarea fermelor. Fiecare dintre companiile producătoare de tractoare, de echipament GPS sau software poate excela în sectorul pe care se concentrează cel mai mult și nu poate oferi toate soluțiile posibile și necesare la cel mai înalt nivel de calitate.”
Anul acesta, Vantage este mai aproape de fermieri prin parteneriate care să le vină acestora în întâmpinarea nevoilor. Oferim soluțiile potrivite ajutând cât mai mulți fermieri români să își automatizeze și eficientizeze lucrările în fermele lor.
Parteneriatul cu Alcedo are ca scop oferirea în comun de produse și servicii din zona tehnologiei digitale.
Alcedo și Vantage, pun la dispoziția fermierilor iscusiți echipamente, utilaje și servicii pentru agricultura de precizie.
Alcedo, susține cu finanțare clienții care au nevoie de acestea, beneficiind acum de produse și servicii cu care să își eficientizeze producția, iar plata putând să o facă mai târziu, în momentul în care vor obține veniturile.
Anul acesta ne unim forțele cu Isagri și astfel un număr mare de fermieri din România vor avea acces la mult mai multe soluții de automatizare în fermele lor.
Alături de Isagri, vom oferi serviciile Geofolia și Arendaș.

Geofolia este o soluție modernă de management agricol prin care fermierii pot fi ajutați de către consultanții lor să își amelioreze productivitatea. De acum încolo, consultantul fermierului va avea la dispozitie un instrument eficient prin care să transmită online analizele de cultură, să anticipeze și să consulte trasabilitatea, furnizând astfel cele mai bune decizii.

Arendaș este un un soft ușor și intuitiv de gestionare a contractelor de arendă.  Pot fi înregistrate atât contractele de arendă, cât și terenurile proprii, documentele fiscale fiind emise rapid și corect.

Leave a Reply

*