Noutăți la Agriplanta 2018

Author: 12.05.2018

In perioada 17-20 Mai 2018 specialiștii Vantage vor întâmpina fermierii români la targul Agriplanta cu toate tehnologiile necesare pentru practicarea agriculturii de precizie si cu multe alte surprize pregătite special pentru acest eveniment de amploare.

 

Vino la Agriplanta și vizitează standul Vantage să afli care este modelul de succes pentru aplicarea ratei variabile! Iți demonstrăm pe loc care sunt pașii de urmat și poți testa toate tehnologiile necesare îndeplinirii modelului de succes în agricultură. Îți arătăm cum funcționează deja acest model în România – de la ferme cu dimensiuni de 100-200 de ha până la cea mai mare fermă din țară. O să ai șansa să vezi în acțiune și noul monitor de la Trimble lansat pe Agritechnica 2017 – Trimble GFX-750.

 

 

Experții în agricultura de precizie de la Vantage surprind toți vizitatorii târgului Agriplanta 2018 nu numai cu noutățile prezentate pe standul lor ci și cu lansarea unei colaborări care duce la extinderea portofoliului de produse și servicii oferite pe piața românească.

Anul acesta lângă standul companiei Vantage aveți posibilitatea să vedeți câteva utilaje performante oferite de compania NIK.

NIK și Vantage fac parte din același grup de companii unite în jurul ideii de agricultură de precizie. Împreună ambele companii oferă fermierilor un ciclu complet punând la dispoziție toate instrumentele necesare pentru optimizarea lucrărilor agricole în câmp și pentru obținerea unor rezultate mult mai bune într-un mod eficient. NIK aduce pe piață utilaje care reduc costurile în lucrările de administrare a inputurilor oferind precizia distribuirii lor.

La Agriplanta în standul companiei printre altele veți vedea expuse și următoarele utilaje:

Berthoud Raptor 4240 HV – autopropulsată cu un rezervor de 4000 de litri, ISOBUS, sistem automat de ghidare și control automat al secțiilor și dozei și Berthoud Tracker – mașina tractată de erbicidat.

 

 

 

În cadrul standului companiei vom prezenta pentru prima dată în România modelul Apache AS1220, cu sistem de autoghidare, control automat al secțiilor și dozei, 5 senzori Norac pentru controlul automat al înălțimii rampei. Modelele Apache sunt create în stil american – permit deplasarea cu o viteză mare și oferind un confort sporit în cabină.

Soluțiile oferite de Vantage rezolvă provocările fiecărui stagiu al ciclului de producție – vizitați-ne la Agriplanta la standul E16 și aflați cum!

 

Leave a Reply

Capcha *

*