Pregătire tehnică înainte de începutul anului agricol

Vantage organizeaza cursuri Specializare
Author: 17.12.2018

Desfășurați-vă operațiile agricole fără întârziere cu ajutorul programelor de instruire furnizate de Vantage.

Așa cum ne-am obișnuit deja clienții, echipa noastră va organiza la începutul lui 2019 cursuri tehnice de specializare. Aceste cursuri se organizează înainte de începerea anului agricol într-o perioada în care fermierii au timp pentru reîmprospătarea cunoștințelor sau dobândirea de noi informații despre utilizarea echipamentelor de ghidare în cadrul tuturor proceselor agricole. Cursurile sunt organizate regional pentru a fi cât mai aproape de fermieri.
Ele se desfășoară atât în România, în locații alese regional, dar și în centrul de instruire NIK Academy situat în nordul Bulgariei, fiecare fermier având posibilitatea de a alege locația în funcție de timp și disponibilitate. Nik Academy este cel mai mare centru de instruire din S-E Europei destinat în mod exclusiv agriculturii, dar mai ales agriculturii de precizie.

cursuri Trimble
Cursurile sunt, ca în fiecare an gratuite pentru clienții nostrii și sunt dedicate în primul rând mecanizatorilor care lucrează zi de zi cu echipamentele de ghidare, dar nu exclud nici inginerii din ferme sau fermierii care doresc să afle noi modalități de a exploata echipamentele pe care le au deja în ferme. Ei vor aprofunda cunoștințele legate de sistemele de ghidare, vor analiza cele mai bune soluții pentru problemele pe care le-au întâmpinat de-a lungul anului agricol și în același timp vor afla ultimele noutăți implementate de Trimble.
Astfel, cu ajutorul acestor cursuri ne dorim să ajutăm cursanții să-și împrospăteze cunoștințele despre cele mai răspândite produse și tehnologii ale agriculturii de precizie utilizate în fermele lor.
Cursurile sunt structurate din două părți: una teoretică astfel încât participanții să afle beneficiile și modul de funcționare a sistemelor Trimble, dar și o parte practică, pe utilaje, unde fiecare participant va fi pus în fața unui sistem Trimble pentru a avea oportunitatea de a discuta diferite situații și probleme tehnice cu care se confruntă în activitatea lor zilnică. La sfârșitul cursului fiecare participant va primi câte o diplomă de certificare.
Feedback-ul din anii trecuți, când s-au mai organizat astfel de cursuri a fost pozitiv, training-urile fiind apreciate de fermieri și de operatori, conștientizând utilitatea acestora pentru desfășurarea fluentă a operațiilor agricole fără întârziere și pentru progresul lor în domeniul agriculturii de precizie.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii sau să vă înscrieți pentru cursurile tehnice din anul 2019, contactați specialistul Vantage din zona ta aici.

Leave a Reply

Capcha *

*