Pregătire tehnică pentru operatorii Trimble

Author: 03.02.2020

Începutul lui 2020 înseamnă, ca în fiecare an, cursuri de pregătire tehnică pentru operatorii clienților noștri care folosesc sistemele de ghidare Trimble. Astfel, ne dorim ca înainte de începerea campaniei de primăvară să reîmprospătam informațiile și să clarificăm toate nelămuririle operatorilor legate de utilizarea sistemelor de ghidare de la Trimble.

Aceste instruiri se organizează în fermele clienților noștri din zonă sau în centrul nostru de instruire din Bulgaria, NIK ACADEMY, pentru că vrem să fie ușor accesibile tuturor. Pe parcursul a 3 săptămâni, acoperim cele mai importante zone din țară pentru a ajunge la cât mai mulți fermieri și pentru ca operatorilor să le fie mai ușor în campanie să lucreze cu sistemele de ghidare Trimble.

Cursurile sunt în special destinate operatorilor care lucrează pe utilajele din fermă, dar nu exclud participarea inginerilor sau a fermierilor care vor să urmărească îndeaproape funcționarea sistemelor de ghidare Trimble. În cadrul acestor sesiuni, aceștia pot afla noi modalități de a utiliza echipamentele dar și diverse sfaturi despre cum să folosești tehnologia și să beneficiezi de toate atuurile acesteia.

Cele mai importante puncte pe care le atingem în cadrul cursurilor sunt:

  • • Familiarizarea cu sistemele Trimble;
    • Verificări necesare înainte de începerea lucrului;
    • Principii de funcționare;
    • Prezentarea aplicației de ghidare Precision-IQ.

Cursurile sunt formate atât din partea teoretică, dar și din partea practică. Astfel, participanții au ocazia să testeze direct pe simulatoare cum funcționează sistemul de ghidare, li se reamintește care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze de fiecare dată când încep lucrările.

cursuri Trimble

La sfârșitul cursurilor, dăm un test pentru verificarea cunoștințelor și în urma promovării acestuia oferim diplomă.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii sau să vă înscrieți pentru cursurile tehnice din anul 2020, contactați specialistul Vantage din zona ta aici.

 

Leave a Reply

*