Compania americană Trimble a cumpărat Müller-Elektronik

Author: 06.06.2017

Liderul mondial în soluțiile GPS, compania americană Trimble, a anunțat oficial achiziționarea recentă a firmei Müller-Elektronik, aceasta fiind specializată în oferirea de soluții inovative pentru agricultura de precizie. Totodată, Müller-Elektronik este o companie fondată în anul 1977, aceasta având sediul central în Germania – Salzkotten.

Müller-Elektronik este o companie cu peste 375 angajați, iar sectorul principal de activitate constă în fabricarea pieselor de schimb și soluții OEM pentru vehiculele folosite în activitățile agricole. Este o companie pionier în agricultura de precizie, fiind cunoscută mai mult pentru dezvoltarea, producția și vânzarea de Electronic Control Units (ECUs).

1

Din cauza faptului că de-a lungul anilor mulți producători s-au confruntat cu multe dificultăți privind instalarea și montarea ecranelor multiple în fiecare cabină și transferul acestora între tractoare, compania Müller-Elektronik împreună cu alți producători propun o soluție. Inovația propusă de Muller și alți producători din domeniu a constat în crearea ISOBUS ca fiind standardul universal pentru comunicarea în sistem electronic, între implementatori, tractoare și sistemele de management din ferme.

Prin combinarea soluțiilor tehnologice propuse de Trimble cu ceea ce oferă compania Müller, practic se va permite dezvoltarea unor soluții noi și interesante pentru agricultorii din întreaga lume, care se confruntă destul de des cu problema integrării unor produse software și hardware cu diferite mărci de utilaje agricole. De asemenea, prin intermediul companiei Müller-Elektronik se va permite crearea unui ecosistem care să contribuie la facilitarea adoptării soluțiilor agriculturii de precizie pentru fermieri.

Compania americană Trimble oferă o nouă viziune asupra modului de lucru în ferme, totul prin intermediul produselor și serviciilor care contribuie la conectarea unei lumi fizice cu o lume digitală. Prin utilizarea tehnologiilor Trimble, clienții își îmbunătățesc productivitatea, calitatea, siguranța și sustenabilitatea.

Sursa: https://goo.gl/3MQRZp