Turul agriculturii de precizie din toamna aceasta

Author: 23.09.2019

În perioada 12-22 septembrie specialiștii Vantage s-au întâlnit cu fermierii la evenimentele din județele: Ialomița, Iași, Mureș.

 

Pe data de 19 septembrie am fost prezenți la Zilele Porumbului la Iernut în județul Mureș alături de cei de la DAFCOCHIM Agro. Acolo ne-am întâlnit cu fermierii din Transivania și le-am prezentat întreaga gamă de servicii Vantage pentru agricultura de precizie.

La fiecare târg unde participăm încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor potențialilor noștrii clienți, arătându-le cât mai multe lucruri despre produsele și serviciile noastre sau explicându-le cum putem adapta soluțiile noastre în fermele lor.

În perioada 19-22 septembrie caravana agriculturii de precizie s-a oprit la Iași, în localitatea Lețcani, la Târgul pentru Fermnieri Agralim. Aici în cele 4 zile de târg ne-am întalnit la standul nostru cu fermierii din toata zona Moldovei dornici să afle cât mai mute detalii despre cum îi poate ajuta agricultura de precizie să fie mai eficienți.

Pe 12 septembrie am partipat la Ziua Porumbului organizată de Elsit, în localitatea Orezu Județul Ialomița. Am prezentat fermierilor prezenți aici întregul ciclu de soluții cu care pot implementa agricultura de precizie în fermele lor.

Astfel, specialiștii Vantage au avut posibilitatea să discute îndeaproape cu fiecare fermier în parte cum i-ar ajuta aceste soluții și ce beneficii vor avea în urma utilizării lor. Fermieri au putut să afle informații cât mai detaliate despre tehnologiile pe care Vantage le implementează cu succes deja în multe ferme din țară, precum și în ferma domnului Nicolae Sitaru.

Mulțumim tuturor fermierilor care ne-au fost alături! Sperăm să ne revedem în fermele fiecăruia!

 

 

Leave a Reply

*