Ultimele noutăți de la Agritechnica 2019

Author: 19.11.2019

Săptămâna trecută a avut loc la Hanovra cel mai mare târg agricol din lume. Aici au avut loc lansările și ultimele noutăți din domeniul agriculturii.

Echipa noastră a fost prezentă la standul Trimble pentru a prezenta noile tehnologii fermierilor români prezenți la acest târg. La standul Trimble fiecare dintre cei care au trecut pe aici și care au participat la concursul Trimble Conected Tour au câștigat diverse premii, printre care și monitoare de ghidare GFX-750.

De la tractor la utilaje tractate, din câmp sau din birou, soluțiile Trimble nu țin cont de marca utilajelor, permițând fermierilor soluționarea oricăror provocări tehnologice privind operațiile efectuate in fermă.

În cadrul târgului Trimble au prezentat în premieră, noul membru în familia dispozitivelor cu sistem de operare Android, noul display touchscreen din categoria entry-level – Trimble GFX-350. Acest dispozitiv este o variantă gândită pentru fermierii ce fac primii pași  în fermele lor în agricultura de precizie, având opțiuni precum ISOBUS, ghidarea automată și controlul secțiunilor. Monitorul de 17.8 cm este ușor de folosit și cu ajutorul lui se pot efectua majoritatea lucrărilor cu doar câteva click-uri.

 

La standul Vicon, aceștia au lansat MULTIRATE (rata variabilă de aplicare) pe distribuitoarele VICON GEOSPREAD
Folosind modelul MULTIRATE distribuitoarele Vicon vor fi și mai precise în aplicarea îngrășămintelor, datorită aplicării variabile pe secții. Aceasta conduce la o aplicare mai precisă a substanțelor nutritive pentru ca fermierii să aibă o eficiență ridicată, un randament mai bun și o producție mai mare.

 

La standul Berthoud pe 13 noiembrie a fost ziua vinului franțuzesc, unde reprezentanții noștri au putut ciocni un pahar de vin cu fermierii români prezenți la târg. De asemenea, aceștia au lansat un nou model de display EC TRONIC mai mic.

 

 

Leave a Reply

*