Vantage îți vine în ajutor cu propuneri de control de la distanță

Author: 25.03.2020

În condițiile în care posibilitatea de deplasare este limitată, iar schimbările climatice sunt neașteptate, campania de primăvară care tocmai a început pare a fi o altă provocare pentru fermierul român.
În agricultură nu există nicio zi liberă și semănatul de primăvară nu poate aștepta, iar în situația dinamică actuală, fermierii sunt nevoiți să intervină rapid, în timp util și cu o atenție sporită.
În aceste momente se dovedește cât de importante sunt soluțiile pentru agricultura de precizie, automatizarea și controlul operațiunilor pe teren. Și dacă până ieri, prioritatea noastră principală a fost să vă pregătim și să vă livrăm echipamentele și utilajele la timp, astăzi acordăm o atenție specială și posibilităților de a facilita munca fermierilor prin soluții digitale pentru acces și control la distanță.

În sprijinul clienților săi actuali și viitori, Vantage oferă o combinație de servicii și soluții care le permite acestora să își urmărească de la distanță și în timp real culturile, calitatea tratamentelor, deplasarea mașinilor în teren, și, nu în ultimul rând, să garanteze intervenția tehnică rapidă a echipei tehnice specializate Vantage.

Pentru a facilita “accesul” fermierilor la terenurile lor, Vantage oferă tuturor clienților săi acces gratuit timp de 3 luni la sistemul de monitorizare a culturilor prin satelit GeoSCAN, fără obligație de achiziționare a sistemului. Toți clienții actuali ai serviciului GeoScan primesc, de asemenea, 3 luni de acces gratuit, care vor fi adăugate automat la contractul lor.

Sistemul GeoSCAN se bazează pe tehnologii de analiză și procesare a imaginilor prin satelit de ultimă generație și permite vizualizarea suprafețelor mari într-un timp scurt. Datorită imaginilor obținute, fermierii sunt capabili să urmărească în timp real dezvoltarea culturilor și a calității lucrărilor pe teren, fără a fi nevoie să se deplaseze în câmp, să identifice zonele cu probleme și să ia măsuri în timp util pentru a-și îmbunătăți profitabilitatea.

Pe lângă monitorizarea stării culturilor, un alt aspect esențial pentru derularea rapidă și eficientă a campaniei agricole este și urmărirea lucrărilor agricole și a activității din fermă. Prin urmare, Vantage oferă tuturor clienților noi utilizarea de a utiliza 6 luni fără plata abonamentului sistemul de urmărire flota și combustibil FarmTrack. Prin intermediul acestuia, fermierii pot controla de la distanță orice activitate din fermă, urmărind în același timp starea flotei și funcționarea utilajelor și mașinilor agricole. Utilizarea sistemului FarmTrack asigură un control constant asupra operațiunilor și a gestionării costurilor, toate acestea cu acces rapid de la calculator, tabletă sau telefon mobil.

Mulți clienți Vantage au deja sisteme de navigație Trimble, deoarece știu că munca eficientă și productivitatea crescută depind de realizarea tuturor operațiunilor cu precizie. Monitoarele de ghidare Trimble GFX-750 și TMX-2050 bazate pe Android s-au dovedit a fi cele mai vândute și preferate sisteme GPS de către fermierii români. De asemenea, sunt singurele de pe piața românească care permit conectarea la distanță și intervenția tehnică prin TeamViewer. Datorită acestei opțiuni, disponibilă pe toate sistemele Trimble bazate pe Android (inclusiv noul model de monitor de ghidare Trimble GFX-350), echipa de service Vantage poate oferi asistență tehnică de la distanță în orice moment.

Cum se efectuează intervenția la distanță cu TeamViewer pe sistemele Trimble puteți vedea aici:

 

Toți clienții Vantage pot accesa de pe canalul YouTube al companiei multe prezentări și videoclipuri utile de instruire online pentru setarea și punerea în funcțiune al sistemelor Trimble (Vantage Academy Online Training). În plus, în afară de clipurile video de instruire, Vantage oferă și posibilitatea de a face fermierilor prezentări și vizionări online de utilaje și echipamente și prezentări de soluții software în timp real la cererea clientului.

Pentru o campanie de succes și fără probleme, echipa Vantage vă propune să vă bazați pe noile tehnologii și să profitați la maxim de inovațiile din agricultură.

Spor la treabă!

Leave a Reply

*