Vantage prezintă tehnologiile agriculturii de precizie la „Ziua Porumbului”

Author: 11.09.2017

Specialiștii Vantage vor fi alături de fermierii români în cadrul celei de-a VIII-a ediții a evenimentului „Ziua Porumbului”, ce va avea loc pe data de 14 Septembrie, începând cu ora 10:00, satul Orezu, județul Ialomița.

Tehnologia avansează în fiecare zi, iar echipa Vantage încearcă  să se conecteze cu cât mai mulți fermieri români pentru a le prezenta ultimele tehnologii inovative care oferă performanță și costuri reduse, astfel practicând agricultura de precizie cu succes.

Cunoscutul agricultor Nicolae Sitaru, în ferma căruia se organizează anual „Ziua Porumbului” a ales să colaboreze și el cu echipa Vantage pentru a obține performanță în cadrul lucrărilor agricole din ferma sa. Vă invităm la „Ziua Porumbului” pentru a afla ce soluții și tehnologii a ales Nicolae Sitaru, astfel încât să practice agricultura de precizie.

De ce să vizitezi standul Vantage la Ziua Porumbului?

  • Vei testa monitoarele și soluțiile de ghidare Trimble;
  • Vei afla avantajele sistemului de monitorizare flotă și combustibil Farmtrack;
  • Vei afla beneficiile serviciului de analize de sol și de plante Agrobalance.

Fiind o sărbătoare dedicată recoltei porumbului, specialiștii Vantage vor încerca să orienteze atenția fermierilor către practicarea agriculturii de precizie în România, deoarece aceasta reprezintă o serie de beneficii oferite la standarde înalte, obținând astfel și un control mai bun asupra fiecărui stadiu din operațiile agricole desfășurate pe parcursul unui an agricol.