Vantage – speaker la evenimentul “Technology Road Show – Precise agriculture”

Author: 12.06.2017

Agricultură de precizie, inovație, tehnologie, socializare, trenduri – acestea sunt câteva dintre cuvintele care au descris evenimentul “Technology Road Show – Precise agriculture”, 9 Iunie – București.

Specialiștii Vantage sunt în permanență conectați la ultimele noutăți în domeniul agriculturii de precizie, fapt pentru care Vantage a participat ca speaker în cadrul conferinței. Cu o atenție sporită către toate sistemele inovative care pot ușura munca fermierilor din România, Vantage a prezentat 2 teme de interes pentru o industrie aflată într-o continuă dezvoltare în România. Provocările și avantajele utilizării tehnologiilor GNSS (Global Navigation Satellite Systems) și Implementarea tehnologiilor GNSS într-un serviciu integrat, prin combinarea de analize de sol, hărți VRA și programul de monitorizare a culturilor.

DB3t-IxVoAAcyFj

Fiind prezenți la eveniment atât reprezentanți din mediul de afaceri, educație, cercetare, cât și fermieri, acesta a fost locul perfect de socializare și conectare la ultimele noutăți din domeniul agricol.

Obiectivul organizării evenimentului “Technology Road Shows” (TRS) a fost de a crește gradul de conștientizare al fermierilor, dar și al companiilor cu privire la produsul GNSS, prin înțelegerea importanței cercetării în această industrie și al potențialului pe care îl poate avea în afaceri.