Începeți sezonul agricol cu EZ-Guide 250 la preț promoțional!

Pregătiți-vă pentru campania de primavară cu monitorul de ghidare Trimble EZ-Guide 250 și asigurați-vă fertilizarea cu precizie la preț accesibil!

Oferta promoțională este valabilă până la sfârșitul lunii martie și include:

  • monitor de ghidare Trimble EZ-Guide 250,
  • antena AG15,
  • cadou – cablu de conexiune la mașină de împrăștiat, inclusiv instalare.

Aflați mai multe detalii despre această ofertă, prin contactarea unuia dintre reprezentanții Vantage.

Reduceți costurile cu inputurile în această toamnă

Toamna aceasta, fermierii români aleg Trimble pentru a-și reduce costurile cu inputurile.

Indiferent dacă este vorba de fertilizare, prelucrarea terenului sau controlul implementului, tehnologia GPS poate eficientiza operațiunile agricole.

Află și tu cum îți poți îmbunătăți performanța terenului agricol în această perioadă cu Monitorul CFX-750 împreună cu Sistemul de Ghidare Asistată Ez-Pilot.

Ofertă specială pentru sezonul recoltării – Umidometru Unimaster

Fiind în plin sezon de recoltare, specialiștii Vantage orientează atenția fermierilor români către un aparat care ajută la obținerea unor rezultate exacte cu privire la cultura recoltată.

Umidometrul produs de compania daneză Unimasters reprezintă un aparat pe care îl puteți utiliza în vederea măsurării nivelului umidității cerealelor recoltate, acesta funcționând perfect în condiții de teren. Intervalul de măsurare este de 5-50%, în funcție de fiecare cultură. Datorită preciziei crescute de măsurare (precizie +/- 0,5% sau mai mare), veți obține rezultate exacte, acestea fiind afișate în mod digital.

Astfel, umidometrul este special conceput pentru sezonul recoltării, acum fiind și la un preț special. Aflați mai multe detalii despre acest produs la prețul special de 395 Euro, prin contactarea unuia dintre reprezentanții Vantage.

Monitoare pentru fertilizare și erbicidare

Pregătește-te din timp pentru cele mai bune rezultate în erbicidare și fertilizare. Specialiștii Vantage îți recomandă monitoarele Trimble!

Soluții pentru semănare

Noul sezon de semănat este dedicat soluțiilor Vantage, privind semănarea cu precizie! Alege să fii informat cu privire la cele mai bune rezultate pe care le poti obține în ferma ta.

Pentru mai multe informații cu privire la ofertele noastre, avem rugămintea să contactați unul dintre reprezentanții noștri regionali.